Bez promjena u NK Metalleghe BSI

Održan sastanak

Bez promjena u NK Metalleghe BSI

S. Mlaćo

I u NK Metalleghe BSI počeli su sa pravljenjem planova za novu sezonu.

Proteklih dana prvi čovjek kluba Zoran Dekić održao je sastanak sa trenerima seniorskog tima. Prema svemu sudeći i naredne sezone na klupi Jajčana će sjediti Damir Beća, te njegovi dosadašnji pomoćnici.

"Tom prilikom razgovaralo se o trenutnoj situaciji u BiH nogometu, planovima za naredni period, te koliko se oni uopće u ovom trenutku mogu dugoročno napraviti s obzirom da još uvijek nije poznat datum početka novog prvenstva, kao niti rezultati procesa licenciranja za Prvu ligu.

Na sastanku je iskazano obostrano zadovoljstvo saradnjom u proteklom periodu, te načelno dogovorena saradnja i u narednom periodu", stoji na stranici Jajčana.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sa radom su već počele omladinske selekcije.

"Kada su u pitanju omladinske selekcije, one su od 01.06.2020. ponovno u trenažnom procesu uz striktno pridržavanje svih mjera i preporuka nadležnih institucija. Također, i za omladinski uzrast Klub treba sačekati odluke nadležnih Saveza o terminima početka nove sezone i formatima natjecanja", istakli su iz redova popularnih Kraljeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi