Savinović se vraća u BiH?

Potvrdio kontakte

Savinović se vraća u BiH?

S. Mlaćo

Defanzivac Marko Savinović mogao bi se vratiti u bh. nogomet.

Savinović je proteklu sezonu proveo u FK Podrinje iz Srbije, a ovaj klub je stigao iz tuzlanske Slobode gdje je potpisao ugovor, ali ubrzo se i razišao sa Tuzlacima u čijim redovima je tada vladala haotična situacija.

Savinović je u dresu Igmana važio za jednog od najboljih defanzivaca Prve lige, a u BiH je nastupao i za HNK Orašje, NK Metalleghe BSI, FK Slavija...

Ističe da je radio i u pauzi zbog korone, ali i otkriva mogućnost povratka u BiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Ima ponuda iz BiH i moja želja je vratiti se u BiH. Razgovarao sam sa nekim klubovima, pričali smo, ali nismo još uvijek dogovorili korektno. Otvoren sam za sve razgovore, pa onda da donesem konačnu odluku", ističe 29-godišnji defanzivac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi