5

Komentari (5)

Bajernovac
imal gdje korone ,,majku sebi jebli kae korona koje mjere ,koje lazi a gle danas ,,kao da je neko glup ..nikada nije ni bilo nista samo lazu i petljaju
Nije.bitno
Reprezentacija se dize navijanjem kada joj ide nizbrdo. Tako ste trebali na svakoj davat podrsku, a kada zavrsi i imate sta protiv saveza odete ispred zgrade NS
Secerko
@Ni*****tno Svaka cast, repke ce biti i poslije vice i njegovih *****ara. Jedna jednina.
Lewa_9
zanimljivo, dovoljan je bod protiv ukrajine da se odjednom oni koji kazu "ma ko to hebe zar neko prati reprezentaciju" pocinje da "budi euforiju". sizofrenican narod.
Vrbaski
Reprezentacija se najviše bodri kad ide loše gdje ste bili dosad. Draža su mi ona djeca što su navijala protiv Kazakstana bila dok su ovi kompleksaši u crnini bojkotovali. Došli da bace koju baklju da naude savezu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.