Budi se kult reprezentacije: Scene iz Zenice dižu naciju na noge!

Sjajna atmosfera

Budi se kult reprezentacije: Scene iz Zenice dižu naciju na noge!

A. Čaušević

Na ulicama Zenice je od jutarnjih sati, baš kao nekada. 

Posljednjih godina izgubljen je kult reprezentacije, međutim nakon odličnih rezultata u oktobru i septembru nada se vratila i opet nacija diše za Zmajeve.

Na Bilinom polju od 15 sati BiH će dočekati Finsku i tražiti pobjedu kojom bi trasirala put ka baražu na Svjetsko prvenstvo.

Ulaznice za meč na zeničkom hramu fudbala su već raspordane, a očekuje se da na tribinama bude 10.000 gledatelja. 

U ovom meču će 12. igrač naše reprezentacije bigi populani BHFanaticosi kao i nebrojeno puta do sada. 

Navjerniji navijači BiH su na zeničkim ulicama napravili sjajnu atmosferu te su u korteu stigli na stadion Bilino polje.

Podsjećanja radi, utakmica počinje u 15 sati, a sudit će je engleske sudije na čelu sa Michaelom Oliverom. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Sastav našeg tima izgleda ovako: Šehić, Ahmedhodžić, Saničanin, Kolašinac, Ćivić, Hadžiahmetović, Pjanić, Cimirot, Stevanović, Prevljak, Krunić.

Za Finsku igraju: Lukas Hradecky, Daniel O'Shaughnessy, Leo Väisänen, Robert Ivanov, Nicholas Hämäläinen, Jukka Raitala, Glen Kamara, Robin Lod, Rasmus Schüller, Marcus Forss i Teemu Pukki.

Top Komentari

Nije.bitno
Reprezentacija se dize navijanjem kada joj ide nizbrdo. Tako ste trebali na svakoj davat podrsku, a kada zavrsi i imate sta protiv saveza odete ispred zgrade NS
6 0
Vrbaski
Reprezentacija se najviše bodri kad ide loše gdje ste bili dosad. Draža su mi ona djeca što su navijala protiv Kazakstana bila dok su ovi kompleksaši u crnini bojkotovali. Došli da bace koju baklju da naude savezu.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi