Bh. fudbaler izostavljen sa spiska za Ligu prvaka

Hasi ne računa na Vranješa

Bh. fudbaler izostavljen sa spiska za Ligu prvaka

Legia iz Varšave će ove sezone nakon mnogo vremena nastupiti u grupnoj fazi Lige prvaka.

Albanski stručnjak na klupi poljskog šampiona Besnik Hasi prijavio je ekipu za nastup u ovom takmičenju, a mjesto među 24 fudbalera nije pronašao naš internacionalac Stojan Vranješ, koji nije u prvom planu kod novog trenera koji je ljetos stigao iz Anderlechta.

Golmani: Arkadiusz Malarz, Radoslaw Cierzniak

Odbrana: Michael Pazdan, Jakub Czerwinski, Maciej Dabrowski, Adam Hloušek, Bartosz Bereszynski, Jakub Rzezniczak, Lukasz Broz, Mareusz Wieteska

Vezni red: Guilherme, Tomasz Jodlowiec, Steeven Langil, Vadis Odjidja, Valeri Kazaishvili, Michal Kopczynski, Kasper Hamalainen, Miroslav Radović, Thibaut Moulin, Mihail Alexandrov

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Napad: Nemanja Nikolić, Michal Kucharczyk, Sandro Kulenović, Alensakdar Prijović

Legia se nalazi u grupi F gdje će za protivnike imati Real Madrid, Borussiju iz Dortmunda i Sporting, što će za njih biti paklena konkurencija. Prvi meč će igrati protiv Dortmunda 14. septembra na svom stadionu u Varšavi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi