Bh. fudbaler mijenja Ljajića u Bešiktašu?
Foto: Istanbulspor

Obeštećenje 500.000 eura

Bh. fudbaler mijenja Ljajića u Bešiktašu?

Nekadašnji mladi reprezentativac BiH Aldin Čajić na radaru je Bešiktaša, pišu turski mediji.

Čajić, koji je ponikao u Radniku iz Hadžića, iza sebe ima odličnu sezonu u Istanbulsporu za koji je kao vezni igrač već zabio devet pogodaka, a sjajni nastupi nisu prošli nezapaženo.

Nakon što se skoro pisalo o interesu Genoe i Feyenoorda, sada je navodno 27-godišnji Čajić na radaru Bešiktaša čiji su čelnici navodno već kontaktirali njegov klub kako bi se raspitali o potencijalnom transferu.

Turci tvrde da bi Čajić u Bešiktašu trebao popuniti prazninu nastalu odlaskom Adema Ljajića, a Istanbulsporu bi, ukoliko bi se transfer realizovao, trebalo pripasti obeštećenje od 500.000 eura.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

S druge strane, godišnja primanja bh. fudbalera bi iznosila 250.000 eura.

Ima li istine u cijeloj priči, pokazat će vrijeme.

Top Komentari

Austinpowers
momak na mjestu
2 0
Penderinos
Ako ode u neku od navedenih ekipa ima mjesta i medju zmajevima
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi