Nazire se novi klub Asmira Begovića?
Foto: EPA

Bh. golman napušta Milan

Nazire se novi klub Asmira Begovića?

Asmir Begović bi od naredne sezone mogao braniti u Turskoj.

Šanse da golman reprezentacije Bosne i Hercegovine ostane u Milanu ravne su minimumu, jer su navodno čelnici kluba odlučili da ne otkupe njegov ugovor, međutim ne mora brinuti.

Ukoliko ne bi imao mjesta u Bournemouthu s kojim ima ugovor do 2021. godine, Begović bi svoju karijeru mogao nastaviti u turskom velikanu Bešiktašu koji je u potrazi za novom 'jedinicom' nakon što je klub napustio Loris Karius.

Informacija je to koju prenosi nekoliko tamošnjih medija, navodeći da je vodstvo Bešiktaša već stupilo u kontakte sa Begovićem, kojeg bi navijači objeručke dočekali u ovom klubu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pokazuje to i njegova posljednja fotografija na Instagramu ispod koje su se našli brojni komentari navijača Bešiktaša u kojima ga, između ostalog, pozivaju da obuče crno-bijeli dres.

Interesantno je da se sa Bešiktašom dovodi u vezu i Begovićev konkurent u reprezentaciji Ibrahim Šehić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi