Bh. fudbaler u Empoliju: "Snovi postaju stvarnost"

Krunić potpisao za Empoli

Bh. fudbaler u Empoliju: "Snovi postaju stvarnost"

Rade Krunić, donedavni mladi bosanskohercegovački reprezentativac, novi je član italijanskog prvoligaša Empolija. 

Fudbaler koji je rođen u Foči uspješno je prošao ljekarske preglede i potom stavio potpis na ugovor sa Empolijem, a tamošnji mediji navode da su Krunića u svojim redovima željeli vidjeti još Crvena zvezda i Udinese.

Krunić je radost zbog potpisivanja za klub iz Toscane odlučio podijeliti na svom profilu na društvenoj mreži Facebook, napisavši: "Od danas i zvanično. Potpisao sam za Empoli. Italija, Serija A - snovi postaju stvarnost", napisao je Krunić. 

Sutjeska iz Foče bila je prvi klub u karijeri ovog 21-godišnjeg fudbalera, koji je još nastupao za Donji Srem i Borac Čačak. Zajedno sa njim u Empoli je stigao i golman Rome Lukasz Skorupski.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.