Italijanski novinar tvrdi: Krunić potpisuje za Empoli

Mladi bh. internacionalac

Italijanski novinar tvrdi: Krunić potpisuje za Empoli

Želja da karijeru nastavi u Italiji, poslije nikad realizovanog transfera u Hellas Veronu, mogla bi se konačno ostvariti bh. internacionalcu Radetu Kruniću. 

Ugledni italijanski novinar Gianluca di Marzio objavio je kako prvoligaš Empoli već postigao dogovor s Krunićem, a navodno realizacija transfera mogla bi se obaviti u nadolazećem periodu.

Krunić je posljednji angažman imao u Borcu i nakon uspješne polusezone krenuo je u potragu za inostranim angažmanom, baš kao što je i najavio kada je stigao u redove tima iz Čačka.

"Uslovi pod kojima sam potpisao ugovor mi maksimalno odgovaraju i mislim da će upravo Borac biti moja odskočna daska ka odlasku u inostranstvo. To je težnja svih igrača sa naših prostora", izjavio je 21-godišnji Krunić u januaru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjećanja radi, Krunić je nastupao za mladu bh. reprezentaciju i tokom dosadašnje karijere još je igrao za Sutjesku iz Foče i Donji Srem. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.