Bh. juniori razbili Srbiju u Staroj Pazovi

Prijateljski meč

Bh. juniori razbili Srbiju u Staroj Pazovi

E. Škorić

Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine razbila je danas vršnjake iz Srbije sa 5:0.

U Trening centru Nogometnog saveza Srbije u Staroj Pazovi izabranici Tonija Karačića očitali su lekciju domaćoj selekciji.

Naši momci su već nakon prvog dijela vodili 3:0, da bi u nastavku s još dva gola ovjerili trijumf protiv Srbije, koja danas nije bila protivnik po mjeri našim mladim Zmajevima.

Dva gola za našu juniorsku reprezentaciju postigao je Demirović, dok su po jedan dodali Benjamin Hadžić, Bijelić i Mustafić.

Bh. juniori nastupili su u sastavu: Marković, Šerbečić, Bijelić, Nikić, Stanić, Mustedanagić, Demirović, Miličević, Hušić, B. Hadžić, Žerić.

Jos su igrali: Čubrilo, Mustafić, Resić, Marinković, Čeliković, Čavar, N. Hadžić i Smailagić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi