Bh. klub 'demantovao' dolazak Messija: On ima 33 godine i nije nam interesantan

Šaljiva objava nasmijala navijače

Bh. klub 'demantovao' dolazak Messija: On ima 33 godine i nije nam interesantan

Samir Mlaćo

Sjajni Argentinac Lionel Messi će prema svemu sudeći napustiti Barcelonu.

Čini se da je njegova odluka konačna, a navijači Katalonaca u isto vrijeme su razočarani.

Po društvenim mrežama klubovi, te navijači krenuli su sa šalama gdje bio to Messi mogao nastaviti karijeru. Tako se oglasio i bh. niželigaš NK Brekovica koji je kazao da Messi neće doći u Brekovicu.

Naveli su da on ima 33 godine i zbog toga nije interesantan. Svoje facebook pratioce nasmijali su do suza, a pojedini su se uključili u 'raspravu'.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

"Nakon pisanja pojedinih portala o interesovanju NK Brekovica za argentinskog čarobnjaka Lionela Messija i izražene Messijeve želje za dolaskom kontaktirali smo trenera NK Brekovica Elvira Abdijanovića koji nam je rekao:
"Mogu službeno potvrditi da NK Brekovica nije niti će dati ponudu Barceloni za Messija. Uz dužno poštovanje prema njegovim igračkim kvalitetama, radi se o igraču koji ima 33 godine i nije nam zanimljiv u ovom trenutku. S druge strane, ne vjerujem da bi igrač njegovih kvaliteta i karijere pristao biti rezerva Adnanu Cenanovicu ili Amaru Ibrišimoviću. Tako da sto se mene tiče, jedini Gaucho u našoj ekipi ostaje Emrah Bajrić, a Messiju želim svu sreću u izboru novog kluba i nastavku karijere ".
Naša ekipa se okreće suboti i utakmici protiv Sloge iz Bosanske Otoke", stoji u šaljivom saopštenju kluba iz Krajine.

SLUŽBENO: MESSI NE DOLAZI U BREKOVICU!!! Nakon pisanja pojedinih portala o interesovanju NK Brekovica za argentinskog...

Posted by NK BREKOVICA on Thursday, August 27, 2020

Top Komentari

Armin29
za ovu brekavicu nisu čuli ni oni što žive u njoj
12 2
Armin29
ja papka braco mila,može 1000brekavica da kupi
3 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi