Bh. klub jučer ozvaničio novo pojačanje: "Luka Jović me pitao da dođem, on je bio moj saigrač"
FOTO: Instagram

Vjeruje u ostvarenje cilja

Bh. klub jučer ozvaničio novo pojačanje: "Luka Jović me pitao da dođem, on je bio moj saigrač"

S. Mlaćo
Sa dvije pobjede nogometaši Zvijezde 09 otvorili su drugi dio sezone u Prvoj ligi RS.

Izabranici Mileta Lazarevića sada se nadaju nova tri boda za vikend kada će ugostiti FK Željezničar iz Banja Luke, a jučer su dobili novo pojačanje.

Radi se o Petru Orlandiću, nekadašnjem članu FK Crvena Zvezda.

Ističe da je u bh. tim stigao na preporuku igrača Reala Luke Jovića koji je nedavno održao sastanak sa prvim čovjekom Zvijezde 09 Borisom Stanišićem.

Bivši napadač Crvene zvezde završio na Malti - MaxBet Sport

“Došao sam u novu sredinu i daću sve od sebe da pomognem saigračima i klubu da ostvarimo cilj, a to je ulazak u Premijer ligu BiH.

Ovim putem želim da se zahvalim mom velikom prijatelju i saigraču iz Crvene Zvezde Luki Joviću koji me pitao da dođem i kao što vidite ovdje sam sa velikim zadovoljstvom.

Zahvaljujući Luki i predsjedniku Stanišiću sad sam član Zvijezde 09 i daću sve od sebe da opravdam povjerenje koje sam dobio“, kazao je Orlandić nakon potpisa.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Orlandić je nastupao i u Kini, Portugalu, Malti, Slovačkoj, Grčkoj...

Treba istaći da je kapiten Zvijezde 09 nekadašnji reprezentativac naše zemlje Muamer Svraka.

Top Komentari

amarosimbrko
Smecar kladionicarska prica prodaje utakmice Rajo Bozovic mu ljude poslao ****li ga u dupe, cvilio… Rajo ga doveo u Zvezdu gurao forsirao i smece pregovaralo sa drugim agentima i kockalo se Rajo ga silovao ali doslovno silovao postojao je snimak gde ga **** derpe a on place… Rajo ga unakazio a inace bio top igrac tako se zavrsi kad se za****vas sa pogrsnim
0 0
Bereta
Jovic ne bi bio pojacanje ni za taj tvoj novi klub,ali bar bi bio na klupi za razliku od Reala koji ga stavlja na tribine hahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi