10

Komentari (10)

2323
Borcu 250.000 € taman da opet vlastodrzci kluba sebi napune dzepove a igracima mrvice..fuj..poreski dug milionski..za vodu milionski..za struju milionski..
SamoZrinjski
C.Banks
Leže milion Veležu, a oni dovode polovne igrače koje nisu za rang 1. Federalne. Ima li Hasiću jos neko s Bivoljeg brda da ga nisi uhl****o u nas klub
vence
A sta si ti dao za NAŠ klub u odnosu na Hasića? Da mozda ne mislis da Hasici fali para, pa da iz veleza izvadi ovaj hebeni milioncic kojim on bez ikakvih problema moze dupe obrisati i nece ni osjetiti?
pjanke.sa
Vas dvojica ne zna se koji je gluplji.
user1657830347
Ne trebas tu spomenut samo veleza, svi isto rade i ako dosta love inkasiraju europom
plemic
zrinjski je prvi u svim segmentima bih nogometa. nemam toliko vremena da ih nabrajam, uglavnom svi ih znamo.
pjanke.sa
Produkt politicke Hercegovine, masina za pranje novca kladionica, medjugorja izmisljenog i ostalih ilegalnih subjekata. Predstavljaju BiH a mrze je. Ima eto par normalnih navijaca koji nisu nacionalno zadojeni i glupi kao ti, ali eto vecina vas je dabogsacuva
Deepy
Ovima što u prvom kolu ispadnu ništa ne bi dao.
Klicko
@Mostarac94 pa opet 450 tisuća nije loše drug
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.