Bh. ljepotice oduševile i Fince: Sve je u bojama Bosne i Hercegovine!

Navijači spremni za utakmicu

Bh. ljepotice oduševile i Fince: Sve je u bojama Bosne i Hercegovine!

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Reprezentacija Bosne i Hercegovine igra danas u gostima protiv Finske meč kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Utakmica između Finske i Bosne i Hercegovine igra se u Tampereu od 18 sati, a bh. navijači se lagano spremaju za navijanje. Atmosfera među našim fanovima je odlična i svi očekuju pobjedu Zmajeva.

Ono što je oduševilo i Fince jesu bh. ljepotice koje su pozirale za fotoaparat SportSport.ba za zastavama naše domovine.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Iako se utakmica igra u dalekoj Finskoj to nije prepreka za mnoge bh. navijače koji su doputovali u Tampere. Baš kao i uvijek sigurno je da će naši igrači imati dobru podršku s tribina.

Ekipa SportSport.ba je kao i uvijek na licu mjesta, a sve zanimljivosti vezane za meč naših Zmajeva možete pratiti na našem portalu.

Top Komentari

Mica
samo 3 boda ili odlazi zuti.
0 2
MirzaBarucic
Meni su najljepši ljiljani, ne znam vama.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi