Bh. navijači okupirali AFG Arenu

Prijateljska utakmica protiv Španije

Bh. navijači okupirali AFG Arenu

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras od 18 sati igra prijateljsku utakmicu protiv selekcije Španije.

Nakon pobjede protiv Švicarske u posljednjoj prijateljskoj utakmicu krajem marta, naš nacionalni tim večeras na AFG Areni u St. Gallenu igra protiv aktuelnih prvaka Evrope, reprezentacije Španije.

Iako na ulicama ovog švicarskog grada nije bilo mnogo naših navijača, na stadionu je bilo suprotno. Navijači BiH su preplavili AFG Arenu, te još jednom dokazali da su uz reprezentaciju u bilo kojem slučaju.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Treba dodati da će i Španci imati dobru podršku na AFG Areni, te da se veliki broj njihovih navijača nalazi u šoping centru koji je ispod AFG Arene.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi