Anketa na ulicama St. Gallena

Navijači očekuju pobjedu, ali i prvijenac Duljevića

Endin Čaušević

Bh. fudbalska reprezentacija će od 18 sati na stadionu AFG Arena u St. Gallenu odigrati prijateljski meč sa selekcijom Španije.

Navijači našeg nacionalnog tima će, kao i svaki put, večeras bodriti Zmajeve, te im dati podršku u okršaju sa aktuelnim evropskim prvacima.

U St. Gallen danas pristižu navijači iz svih krajeva Evrope, te svi sa puno optimizma dočekuju večerašnji duel.

Iako se radi o prijateljskoj utakmici, svi žele da se ostvari pobjeda. U anketi portala SportSport.ba navijači kažu kako ćemo pobijediti, neki vjeruju da će Džeko biti strijelac, drugi misle da će to biti Pjanić, dok ima i onih koji očekuju prvijenac Harisa Duljevića u dresu bh. reprezentacije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Kako god, svi se nadamo dobroj igri izabranika Mehmeda Baždarevića i novoj pobjedi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi