Bh. niželigaš se pohvalio podatkom na kojem mu može pozavidjeti i dosta premijerligaša

Mogu biti ponosni

Bh. niželigaš se pohvalio podatkom na kojem mu može pozavidjeti i dosta premijerligaša

A. Čaušević

Koliko god to zvučalo paradokslano, ali na nekim niželigašim stadionima su tribine punije nego što je to slučaj sa mečevima Premijer lige. 

Sredinom sedmice su igrani mečevi četvrtfinala Kupa TK, a jedan od zanimljivijih susreta odigrali su Gornji Rahić i Svatovac.

Domaći su uzbudljviom meču uspjeli slaviti sa 3:2, a sigurno im je dosta pomogla i podrška sa tribine stadiona u Rahiću.

Obzirom da je bio radni radni posjeta za bh. standarde je bila odlična čime su se pohvalili i iz člana Druge lige Zapad.

Naime, za utakmicu protiv Svatovca u Gornjem Rahiću su prodali 614 ulaznica što je podatak za svaku pohvalu.

[facebook]https://www.facebook.com/fkgrahic/posts/678283273299534[/facebook]

"Još jednom se želimo zahvaliti svima vama koji ste svojim dolaskom pomogli našem klubu na plasmanu u polufinale Kupa NS TK.

Vi ste ta snaga koja pokreće naš tim u ključnim momentima utakmice, vi ste naš 12. igrač i vama idu jednake zasluge za svaki naš uspjeh.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Ponosni na činjenicu da našim utakmicama prisustvuje sve veći broj ljudi iz svih okolnih sela kao i našeg grada, ali i grada Srebrenika, Gradačca, Tuzle...

Nikako ne smijemo zaboraviti ni našu vjernu dijasporu kojoj ovim putem šaljemo veliki pozdrav i riječi zahvale", poručili su iz ovog kluba.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi