Ko će u doigravanje za Prvu ligu? Savez uputio "poseban zahtjev" na adresu dva kluba

Završnica sezone

Ko će u doigravanje za Prvu ligu? Savez uputio "poseban zahtjev" na adresu dva kluba

A. Čaušević

Fudbalska sezona u BiH ulazi u samu završnicu. 

Kako fudbaleri na terenu tako pune ruka posla imaju i klupske administracije spremajući neophodnu dokumentaciju za licenciranje.

I ove sezone kao ranijih sezona sigurno dosta pažnje privlači doigravanje za ulazak u Prvu ligu FBiH, a čini se da je jedan od učesnika već poznat.

Sedam kola prije kraja Radnički iz Lukavca drži prvo mjesto Druge lige FBiH grupa Sjever sa devet bodova prednost ispred drugplasirane Sezone.

Iz FS FBiH su na adresu kluba iz Lukavca već poslali zahtjev za dosavljanje dokumentacije u procesu licenciranja i poziv na sastanak.

No photo description available.

Zanimljivo da je poziv upućen i na adresu trenutno trećeplasirane ekipe Druge lige Sjever, ekipe Gornjeg Rahića.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Inače, slanje zahtjeva klubovima koji bi mogli ući u Prvu ligu je ustaljena procedura jer je nešto slično dešavalo i ranijih sezona.

Podsjećanja radi, u Prvu ligu FBiH će upasti dva kluba, odnosno pobjednici razigravanja u kojim bi trebali nastupiti prvaci Drugih liga.

Promo

Top Komentari

TesanjskiBrnjo
Ni jedan ni drugi klub ne ispunjavaju uslove za 1.ligu FBiH.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi