Bh. niželigaš traži svojih pet minuta slave zbog Messija: "Kruže priče čaršijom..."

Objavom skrenuli pažnju

Bh. niželigaš traži svojih pet minuta slave zbog Messija: "Kruže priče čaršijom..."

Admin Čaušević

Lionel Messi je odlučio da napusti Barcelonu nakon što je cijelu karijeru proveo u katalonskom klubu. 

Tom odlukom Messi je uzdrmao fudbalski svijet, ali i dao priliku mnogobrojnim klubovima da šaljivim i simpatičnim objavama skrenu na sebe pažnju i dobiju svojih pet minuta slave.

Među prvim bh. klubovima koji su reagovali na Messijevu odluku bio je NK Novi Šeher, klub koji se takmiči u ligi Zeničko-dobojskog kantona.

Iz bh. niželigaša su poručili da iako čaršijom kruže priče ipak neće angažovati Messija jer je roster već popunjen pa legendarni Argentinac neće zaigrati na stadionu pod Lipićem.

"Prema čaršijskim izvorima naš klub se povezuje sa transferom Lea Messija iz Barcelone. Ovim putem želimo dati kratko saopštenje i obznaniti javnosti kako nismo zainteresovani dovođenjem tog igrača u naš klub.

"Nova pojačanja su već stigla, roster je popunjen tako da u ovom trenutku klub nije zainteresovan za dovođenje novih igrača. Hvala na razumijevanju", navodi se u objavi na Facebooku.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Obavijest : Prema čaršijskim izvorima naš klub se povezuje sa transferom Lea Messija iz Barcelone. Ovim putem želimo...

Posted by N.K. Novi Šeher Official on Wednesday, August 26, 2020

Inače, Novi Šeher je u novu sezonu ušao porazom. Na Bilinom polju s 2:0 uspješniji je bio Čelik.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

wubpozz
Joj šale, ne mogu da disem od smijeha
3 0
Zoilomas
Oplakah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi