Bh. reprezentaciji sutra neće biti lako, potvrđuje to i izjava grčkog fudbalera

Zmajevi gostuju Helenima

Bh. reprezentaciji sutra neće biti lako, potvrđuje to i izjava grčkog fudbalera

Admin Čaušević

Bosna i Hercegovina kvalifikacije za Evropsko prvenstvo nastavlja gostovanjem kod starog poznanika, reprezentacije Grčke. 

Kvalifikacije za Helenu su završene, ali to znači da će biti lagan zalogaj za Zmajeve. Potvrđuje to i izjava Anastasiosa Bakasetasa.

Napadač AEK je kazao da Bosna i Hercegovina ima dobrih igrača, međutim on i saigrači će učiniti sve da sutra pobjede.

"Posljednjih godina za nas je igralo dosta dobrih igrača. Očekujem od nas da dobro izgledamo. Meč je važan. Trebamo ići na tri boda od početka meča i pratiti trenerove planove", rekao je 26-godišnjak.

"Protiv Italije smo obzirom na prilike koje smo imali mogli doći do boljeg rezultata. Protiv Bosne susret je bitan, tražit ćemo rezultat s dobrom igrom. Od početka utakmice ćemo dati sve od sebe da dođemo do pobjede", dodao je Bakasetas.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Bakasetas je protiv Italije bio starter, a zamijenjen je u finišu utakmice.

Top Komentari

MirzaBarucic
Samo ti pricaj majstore :)
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti