Selektor Prosinečki pokušava pronaći dobitnu kombinaciju

Bh. reprezentativci odradili trening na Windsor Parku

Fudbaleri naše selekcije su danas, nakon konferencije za medije, odradili posljednji trening pred sutrašnji okršaj sa Sjevernom Irskom u okviru Lige nacija.

Reprezentativci BiH su na travnjaku stadiona Windsor Park, na kojem će se sutra i odigrati utakmica, danas odradili trening u odličnoj atmosferi.

Ipak, selektor Robert Prosinečki i dalje ima nekoliko dilema. Tako će do početka susreta morati pronaći rješenje za zadnju liniju s obzirom na veliki broj izostanaka bh. defanzivaca, uglavnom zbog povreda.

Tako Prosinečki ne može računati na Kolašinca, Bičakčića, Vranješa i Darka Todorovića, dok je još uvijek pod znakom pitanja Bojan Nastić.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Ipak, sigurno je da će do početka susreta, sutra u 15:00 po našem vremenu, selektor naše selekcije pronaći dobitnu kombinaciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti