Bh. stručnjak jedna od najvećih zvijezda Mundijala: Nisu nas dovoljno poštovali

Nakon remija sa Brazilom

Bh. stručnjak jedna od najvećih zvijezda Mundijala: Nisu nas dovoljno poštovali

Adnan Beganović

Fudbalska reprezentacija Švicarske koju s klupe predvodi bosanskohercegovački stručnjak Vladimir Petković sinoć je iznenadila fudbalski svijet.

Naime, u 1. kolu Grupe E Švicarci su uspjeli ostati neporaženi u duelu sa favoriziranim Brazilom (1:1), a mnogo razloga za zadovoljstvo imao je Petković.

"Nadam se da će nas sada shvatati ozbiljnije. Imam osjećaj da nas nisu dovoljno poštovali iako dugo vremena igramo dobro i u kvalifikacijama smo izgubili samo jednu utakmicu", nakon susreta je istakao bosanskohercegovački stručnjak.

"Ponosan sam na svoju ekipu. Nisam iznenađen igrom i rezultatom. Vjerujem u ovaj tim i sa Srbijom se moramo boriti na isti način. Uvjeren sam da ćemo sa istom dozom odlučnosti ući i u meč sa Srbijom", dodao je Petković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi