Bh. trećeligaš pred vratima raja

Klis pred polufinalom

Bh. trećeligaš pred vratima raja

Edmir Škorić
Teme:

Član Druge lige FBiH grupa Jug, FK Klis iz Buturović Polja, već je napravio historijski rezultat.

Trećeligaš se našao u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine i to naravno nije mala stvar, a kako sada stvari stoje, nije isključeno da ih gledamo u samoj završnici, odnosno u polufinalu.

Iako su priželjkivali Zvijezdu iz Gradačca za riala, u Klisu su ipak dobili Slogu Gornje Crnjelovo, a danas su u Velikoj Obarskoj odigrali 1:1 sa prvoligašem iz RS-a.

Nakon velikog rezultata i postignutog gola u gostima, povećale su se šanse Klisu pred revanš, koji će se ipak igrati u Konjicu jer stadion u Buturović Polju ne ispunjava uslove.

Revanš utakmica se igra u srijedu, a nema sumnje da će domaćin imati veliku podršku, koja nije izostala ni danas u Velikoj Obarskoj.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Top Komentari

mbape
svaka cast
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi