Bh. veznjak naredne sedmice donosi odluku o nastavku karijere
(Foto: EPA)

Krunić dobio još jednu ponudu

Bh. veznjak naredne sedmice donosi odluku o nastavku karijere

M. Šljivak

Vezni igrač italijanskog Empolija Rade Krunić u narednoj sedmici bi trebao donijeti odluku u kojem timu će nastaviti karijeru.

Bh. fudbaler je dobio nekoliko zanimljivih ponuda. Genoa i Torino su spremni da ga dovedu za cifru od 8.5 miliona eura, ali se u igru za njegovo doveđenje uključio i Chievo.

Tim iz Verone vidi Krunića kao idealnog za svoj tim. Odlučili su se uključiti u igru za njegovo dovođenje i pokušaće završiti posao ispred ostalih ekipa.

Prema tvrdnjama italijanskih medija, bh. fudbaler će odluku o nastavku karijere donijeti tokom naredne sedmice. Opcija je i ostanak u Empoliju gdje već godinama igra veoma dobro.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Član ovog tima Krunić je postao 2015. godine, a ugovorom je vezan do 2021. godine. Ranije je nastupao još za Veronu, Borac Čačak, Donji Srem i Sutjesku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije