Italijanski transfer guru otkriva: Rade Krunić je pred potpisom

Bh. veznjak seli u Torino u transferu karijere

Italijanski transfer guru otkriva: Rade Krunić je pred potpisom

Nekadašnji fudbaler Sutjeske iz Foče i Donjeg Srema, Rade Krunić, je pred transferom karijere. Italijanski mediji su u prošlosti ovog povremenog bh. reprezentativca povezivali sa Napolijem i Atalantom, ali će on po svemu sudeći karijeru nastaviti u Torinu.

Krunić je sjajnim igrama u dresu Empolija privukao pažnju na sebe, a nakon što su se pojavile vijesti da je Torino uputio ponudu za njegove usluge, sada italijanski "transfer guru" Gianluca Di Marzio saopštava da je ovaj transfer veoma blizu realizacije.

"Pregovori su u toku i dogovor još nije postignut, ali u Torinu vjeruju da Krunić uskoro stiže u njihov klub", napisao je Di Marzio.

Di Marzio je poručio i da postoje realne šanse da će dogovor uskoro biti postignut, a Krunić bi na ljekarske preglede u Torino mogao stići već sljedeće sedmice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno će Torino izdvojiti sedam miliona eura za usluge 24-godišnjeg Krunića koji je u prošloj sezoni upisao 36 nastupa za Empoli u Seriji B, te je postigao pet golova i dodao 10 asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi