U Beču prema nekim procjenama oko 20.000 navijača Bosne i Hercegovine

Veliki broj bh. navijača u Austriji

BHF u korteu krenuo prema stadionu: "Sve što želim u ovom trenutku..."

E. Škorić

Navijači Bosne i Hercegovine, popularni BHFanaticosi, krenuli su prema Ernst Happel stadionu.

Veliki šou priređuju navijači Bosne i Hercegovine u Beču, koji je danas potpuno obojen u plave i žute boje. Ne pamti se ovakvo gostovanje navijača BiH, a po najavama će biti oko 20.000 naših u glavnom gradu Austrije.

Posljednjih sati vlada prava ludnica na centralnim ulicama Beča, a nešto iza 17 sati put stadiona krenuli su u korteu i BHFanaticosi.

Kada sve uzmemo u obzir, nema razloga da budemo pesimisti, Zmajevi će imati podršku kakva se ne pamti.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Top Komentari

strucnjak
Joj kad čujem ovo izbjegličko "ć" u riječi skače, digne mi se ovo malo kose na glavi...
29 26
Cholin potok
Ljudi samo i dostojanstveno... Ne dozvolite da vas ponese neka negativna energija, uz momke do kraja!!! A ako treba protiv saveza to u Sarajevu pred savezom!!!! Sretno ZMAJEVI...... Usrecite nas bar na kratko kao i vise puta do sada!
23 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi