BHFanaticos: Austrijanci nisu svjesni šta ih očekuje
Godinama unazad navijača skupina BH Fanaticos je uz sve reprezentativne selekcije gdje god da se igraju utakmice. Slijedi novi pohod na Austriju

Poruka navijača BiH

BHFanaticos: Austrijanci nisu svjesni šta ih očekuje

Midhat Šljivak

Reprezentacija Bosne i Hercegovine 15. novembra u Beču igra odlučujući meč protiv selekcije Austrije za prvo mjesto B divizije u Ligi nacija.

Izabranicima Roberta Prosinečkog jedan bod donosi prvo mjesto, ali je na nedavnom obraćanju medijima poručio kako neće ići po jedan bod već po pobjedu.

U Beču se očekuje veliki broj navijača selekcije BiH, a svakako da će najbrojniji biti BH Fanaticosi koji polako broje dane do utakmice.

Najavili su svoj pohod na glavni grad Austrije i poručuju da "domaćini nisu ni svjesni šta ih očekuje".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Ovu poruku su BH Fanaticosi poslali pred utakmicu:

Top Komentari

PeppermintSA
Nikad nisam razumio ultras furku u reprezentativnom fudbalu. Svugdje na svijetu organizovane grupe prate klubove, dok na reprezentaciju dolaze porodice i prave karnevalsku atmosferu. Samo naša vrla dijaspora izigrava huligane na mečevima reprezentacije
18 105
IzgubljeniSlon
Izbjeglice
7 44

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi