BHFanaticosi poslali poruku Petevu, spominjali mu ime tokom utakmice, pa izašli s tribine

Nezadovoljni radom bh. selektora

BHFanaticosi poslali poruku Petevu, spominjali mu ime tokom utakmice, pa izašli s tribine

Edmir Škorić

Na stadionu Bilino Polje u Zenici u toku je meč 2. kola Lige nacija između selekcija Bosne i Hercegovine i Rumunije.

Sam početak meča kasnio je zbog grmljevine, pa je umjesto u 20:45, lopta s centra krenula u 21 sat.

Trenutno mreže miruju, iako su Zmajevi od početka ti koji napadaju i prijete ka rumunskom golu. Izmijenjeni sastav Ivajla Peteva odlučan je da nam najzad donese malo radosti i da se popravi loš utisak od ranijih mjeseci.

Unatoč nešto boljoj igri Zmajeva u odnosu na prošli ili prošle mečeve, BH Fanaticosi ne odustaju i nastavljaju da tjeraju Ivajla Peteva.

"Krizno stanje, sranje! Petev vani, koga dalje?", poruka je navijača na sjevernoj tribini zeničkog stadiona.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Uz to, Fanaticosi gromoglasno skandiraju "Ivajlo odlazi". U 36. minuti najvjerniji navijači BiH počeli su da napuštaju tribinu i odlaze sa stadiona. Zašto, sami procijenite...

Podsjetimo da su i u Helsinkiju BHFanaticosi prozvali selektora Peteva. Tada je osvanuo transparent na kojem je pisalo: "Korak naprijed, Pet(ev) nazad! Odlazi!"

Top Komentari

Mackintosh
Super! Hajd sad marvo nazad na baustelu
6 44
user1643798381
Vezni red nula.... Cimirot I Prcić ne znaju pas odigrat... Sve im lopte idu nazad, pa ljudi moji ima li iko ovo da vidi, da im kaze sta da rade sa loptom
17 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti