11

Komentari (11)

hamdi kurtes
Rastjerajte tu BH soku.
komentator1
Ako izuzmemo Horde Zla, BHF su jedina prava navijacka grupa iz BiH. Sve ostale grupice su politicke marionete u pokusaju da glume neke ultras.
faris1982
HAHHAHAHAHAAHHA nego majke ti u koliko se oni grupa podjele? Oni koju jhebu mater sopstvenim igračima, HASE HASE!!
komentator1
Znas Lina’s jezik? Ako ne znas, napisi na svom pa cu prevesti preko google da vidim sta pises. Hvala, danke, thank you, Grazie
faris1982
Znaš li ti papane čitat? Ono što hoću da kažem, vidi, natakarim na k i tebe i Torpedo, gledajte kako potršit sad na ljeto 5-6 miliona pa da opet budete iza Želje papčine jedna..
dragonicas
Hahahahhaha e cuj hz prava navijacka grupa, rade bojkot na ni oni ne znaju sta, manijaci su svjetlosnu godinu ispred hz
plemic
gdje će smjestiti ovoliku silu navijača?
user1677191664
Plemic tebi u dvoriste
plemic
jedva auto utjeram, morali bi se dobro nagurati,
user1677191664
Ma samo ti gledaj i navijaj sa,drugu drzavu,,vi hercegovci i srbi iz rs jedini narod bez drzave,,gori ste od Persingvara iz libanona,,znam tesko je zivjeti u drzavi a Navijati za Susede hahhhahahaa nocas lagano upali BHT i drzi nam fige
plemic
hajvanu, imam dvije države, dvije repke, jedna pobjeđuje skoro uvjek, a ova druga ponekad.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.