Članovi IO NS BiH danas u Banjoj Luci, Hadžibegić dobio priznanje

BHFanaticosi razočarani: S vama više nikad, s vama više nigdje, sramote ove države!

16

Komentari (16)

kenny
user1667575277
Podržavati ove sto negiraju državu,ruše državu,savez koji je jučer takoreći nastao a kako je nastao pa na silovanju,genocidu,ubijanju,protjerivanju svega što nela prefiks VLAH..srb.Ici na noge onima koji ovu državu i njene institucije uzimaju samo da bi je uništili,unazadili i na kraju podijelili...Ma dno dna đubrad Bošnjacka,.Sta imate od tih plaketa,slika i par hiljada KM. Vala ćete se obogatiti a zauvijek ste se OCRNILI U MOJIM OCIMA FUJ BAGRO *******A
@rm1n
Ciljano se smotra napravila pred baraž da se dodatno destabilizije reprezentacija i odnosi oko nje! Vico smeće
user1675926959
Fakat je ovaj bhf dno.Pa oni ne znaju ni granice a treba im neko reći da je Banja Luka u Bosni i Hercegovini i da je Republika Srpska sastavni dio države Bosne i Hercegovine !!!! U čemu je problem???Jeli to možda Hađibegić ***** što je otišao da primi nagradu u neki drugi grad u svojoj Bosni i Hercegovini a da to nije Sarajevo????Ubila vas je mržnja na sve tri strane bosanski konji i bošnjački i srpski i hrvatski !!!Ovo je glupani sve BIH a i RS je BIH isto kao i federacija.Treba li vam to neko nacrtati bilmezi retardirani !!!!Zato ćemo i zijaniti u Zenici.Nismp bolje ni zaslužili
AlphaStrong
@BosanskaSvedska ne znam šta bi na sve ovo rekao nam jaran voja od Doboja?
USABIH
Dokaz da Bosnjaci ruse fudbal u BiH. Dokaz je Faruk koji je unisto kvalifikacije a zatim Kodro dovrsio... dokaz je da Zeljkovic zeli pred baraz da sto vise unese nemir u Reprezetacij BiH
user1706559607
I onda se pitate sto Hrvati i Srbi nezele igrati za Bosnu,,ko bi,Bosnjama udovoljio,dizete zbrku,,pred ovako vaznu tekmu baraza,,,nek idu kud hoce ,pa sami kazete da je Banja luka dio Bosne,,sami sebe lazete,,u,cemu je Problem sto je otisao neki musliman tamo,,
desnibocni
Mogao bih ti pricati u cemu je problem, crtati na milion stranica, shvatiti nećeš. Tvoj komentar je dovoljno g.l.u.p. da ti ne vrijedi objasnjavati.
Mirsad1705
Prvo "Hrvati" i "Srbi" trebaju dokazati da su to što za sebe tvrde. Ja tvrdim da u Bosni i Hercegovini ne živi više od 2% Srba, još manje Hrvata. 98% onih koji sebe zovu Srbima potiču iz Rumunije i nemaju nikakve etničke veze sa Srbijom i Srbima. 98 ili više od 98% Hrvata u Bosni i Hercegovini nikada nije živjelo niti na bilo koji način potiče iz Hrvatske, radi se o Bosancima katoličke vjeroispovijesti koji su za vrijeme genocidnog okupatora Austro-ugarske monarhije, prozvani Srbima odnosno Hrvatima. Ja ću lahko i jednostavno dokazati da je tako, a ovi koji sebe zovu Srbima i Hrvatima neka dokažu da to jesu. Ili neka šute prodane duđe i pokondirene tikve!
vedin
Šta mu imaš izjašnjavali dovoljno je da ode u Austriju pa da pročita na spomen pločama iz Austro-Ugarske ili u zapisima muzeja gdje se navode poginuli Bošnjaci, a imena katolička, pravoslavna i muslimanska, nigdje ni riječi o Srbina i Hrvatima. Do formiranja kraljevine SHS u BiH su postojali samo Bošnjaci katoličke, pravoslavne i islamske vjeroispovijesti.
Asam85
Musliman nije nacionalno opredjeljenje pakašu glupi.
VIP
Inače, vi postadošte Bošnjaci 93 u žutom hotelu. Ko vam je dao pravo na to? Pravoslavci i Katolici u Bosni i Hercegovini su zvani Bošnjani nikad Bošnjaci iz žutog hotela.
@VIP u tom hotelu koji spominješ si mogao samo ti nastati, pretpostavimo kako, jel'? Bošnjaci su bili i postojali prije nego što ste vi Servi, karpatske sluge, dovukli svoje lojave njonjare na područje Bosne. Šta ćeš, nisi ti kriv što si zadojen pokvarenim mlijekom.
@user1706559607 nema srba i hrvata u BiH, samo katolici i pravoslavci. Može li tvoj pileći mozak preraditi tu informaciju?
rabodimis
Jeli moguce da si takav zakljucak izvukao, da si od navijaca magarce i ovce napravio a kartelase ni spomenuo nisi.. Kod njih ne vazi ta tvoja formula prvi, drugi, treci ? XD Kartel je multietnicki, odlicno uvezan, svi se vole ko braca rodjena.. Koga bolan boli k*rac za tu suplju pricu ? Pitanje je zasto se nisu ogradili od lopova iz saveza, zasto su sa njima.. Ne zivimo svi od tudjeg jada i zavadjanja ljudi kao ti, ima nas mnogo koji volimo sport.. zamisli tog cuda.. boli nas ba k*rac jel za stolom prvi, drugi il treci.. bitno je da je covjek..
user1691328699
Vidi Hadzibegica prodane duše. Uvijek je bio ulizica a sad otvoreno pokazao svu svoju bijedu i jad. Treba ga na svakom mjestu izviždat i nikad mu ne dati da priđe Reprezentaciji i Bh fudbalu. Vidi hinje sto je zadovoljan sa priznanjem. Sramt te bilo Hadzibegicu!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.