Na svakoj će biti potpis Lulića: Na tribinama fotografije navijača, među njima i slika gole glumice

Lazio pokrenuo akciju

Na svakoj će biti potpis Lulića: Na tribinama fotografije navijača, među njima i slika gole glumice

E. Čaušević
Teme:

Nedavno je potvrđeno da će se fudbalska sezona u italijanskoj Seriji A biti nastavljena 20. juna.

Do kraja sezone očekuje nas velika borba za Scudetto između Juventusa i Lazija koji je sjajno igrao prije prekida sezone. Lazio se nakon 20 godina bori za titulu i jasno je zbog čega su toliko željeli nastavak sezone.

Rimski klub je spreman za nove izazove, a zanimljivo je da su našli i "rješenje" što će se utakmice igrati pred praznim tribinama. Oni su došli do ideje koja je oduševila javnost, te će pomoći u borbi protiv koronavirusa.

Naime, oni su pozvali navijače da pošalju svoje fotografije u fan shop ovog kluba i doniraju novac koji će biti doniran u humanitarne svrhe, a fotografije tih navijača će biti postavljene na Olimpicu.

Iz Lazija su došli na ideju da tribine budu ispunjene fotografijama navijača, a na taj način žele i pomoći u borbi protiv korone. Također, objasnili su šta će biti sa fotografijama kada bude donesena odluka da se navijači vrate na stadione.

"Kada se navijačima dozvoli povratak na tribine svakog od njih će njegova fotografija čekati na tribinama i moći će je uzeti, a na svakoj će biti potpis našeg kapitena Senada Lulića", poručili su iz Lazija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ova akcija je već počela, a u centru pažnje nalazi se golišava fotografija italijanske glumice i manekenke Anne Falchi. Ona je pozirala gola samo sa šalom Lazija.

Top Komentari

Penderinos
Kad se sjetim ove u onom filmu dellamore dellamore, kakva macka
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi