Bičakčić se oporavio i počeo trenirati
Stameni defanzivac Hoffenheima je zbog povrede propustio dvije utakmice u Bundesligi, te dvije reprezentativne protiv Turske i Sjeverne Irske (Foto: EPA)

Odlične vijesti za Hoffenheim

Bičakčić se oporavio i počeo trenirati

Ermin Bičakčić vratio se treninzima. Nogometni reprezentativac naše zemlje jučer je prvi put trenirao sa Hoffenheimom nakon povrede i već za vikend bi mogao biti ponovo na raspolaganju treneru Julianu Nagelsmannu.

Bh. defanzivac je bio odlično započeo sezonu u Njemačkoj, u nekoliko navrata se našao i u momčadi kola, ali onda je uslijedila povreda zbog koje je propustio dvije utakmice u Bundesligi, te reprezentativne protiv Turske i Sjeverne Irske.

Mediji u Njemačkoj pišu kako se Bičakčić uspješno oporavio od povrede, što je svakako odlična vijest za Hoffenheim, pošto ovaj klub u posljednje vrijeme ima mnogo problema koji se odnose na igrački kadar. Nagelsmannov tim je dosad pretežno krojio ljekarski tim.

Svemu dodajmo da Hoffenheim predstojećeg vikenda ide u goste Nurnbergu, a već sljedeće sedmice slijedi duel u Ligi šampiona protiv Lyona. Bičakčić je u ovom elitnom takmičenju jedini bh. nogometaš uz Džeku i Pjanića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi