Bičakčić preskače i duel sa Eintrachtom

Nije se oporavio od povrede

Bičakčić preskače i duel sa Eintrachtom

Bh. reprezentativac Ermin Bičakčić primoran je propustiti i predstojeći ligaški okršaj s Eintrachtom.

Bičakčića u posljednje vrijeme nikako ne prati sreća. Poslije povrede Ahilove tetive uslijedio je period oporavka, a taman nakon što se vratio na teren i počeo pružati odlične partije, zadesio ga je novi peh.

Bh. nogometaš je nedavno na treningu zadobio povredu zbog koje je prethodno propustio duel sa RB Leipzigom, pa Manchester Cityjem u Ligi šampiona, a Hoffenheimov trener Julian Nagelsmann je danas saopštio da na Bičakčića neće moći računati ni u nedjelju protiv Eintrachta.

"Odlučili smo da ne rizikujemo", kazao je, između ostalog, Nagelsmann.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nema sumnje da će Bičakčićevo odsustvo predstavljati hendikep za Hoffenheim, a špekuliše se također da bi sutrašnji meč mogao propustiti i Kevin Vogt.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi