Bičakčić stigao u Sarajevo, ali šanse da igra su male

Povrijedio se u subotu

Bičakčić stigao u Sarajevo, ali šanse da igra su male

E. Škorić

Ermin Bičakčić se povrijedio u susretu Hoffenheima i Freiburga u subotu, pa su sve prilike da će propustiti nadolazeće duele sa Sjevernom Irskom i Austrijom.

Liga nacija počinje za nekoliko dana, ali selektor Zmajeva Robert Prosinečki ima ozbiljnih problema s igračkim kadrom, a posebno se to odnosi na zadnju liniju.

Od ranije je povrijeđen Sead Kolašinac, problema ima i Eldar Ćivić, a onda se desila i povreda Bičakčića, koji je imao baš dobre igre na početku bundesligaške sezone.

Iako povrijeđen, Bičakčić je doputovao u Sarajevo. Povreda i nije toliko teška, ali minimalne su šanse da zaigra protiv Sjeverne Irske u subotu i protiv Austrije četiri dana kasnije.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Bičakčić će danas biti pregledan, pa ćemo znati više informacija. Podsjećamo da je okupljanje Zmajeva počelo danas na Ilidži.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi