Glavobolja za Prosinečkog: Povrijedio se i Bičakčić

Prijevremeno napustio igru

Glavobolja za Prosinečkog: Povrijedio se i Bičakčić

Selektor nogometne reprezentacije BiH Robert Prosinečki doznao je još jednu lošu vijest uoči predstojećih utakmica protiv Sjeverne Irske i Austrije.

Naš državni tim će pripreme za Ligu nacija započeti u ponedjeljak, a od ranije je poznato kako uz Kolašinca najvjerovatnije u predstojećim mečevima neće igrati i Ćivić, no problemima tu nije kraj.

Danas je na ligaškoj utakmici protiv Freiburga povredu zadobio i Ermin Bičakčić. Iskusni defanzivac Hoffenheima je bio primoran napustiti igru već u 19. minuti, a s obzirom da je i prethodnu utakmicu zbog povrede Ahilove tetive igrao pod injekcijama, izvjesno je kako je pod velikim pitanjem njegov nastup u narednim mečevima protiv Sjeverne Irske i Austrije.

Više informacija će svakako biti poznato naknadno nakon što iz Hoffenheima obrazlože o čemu se zapravo radi.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bičakčić u posljednje vrijeme igra sjajno, izborio se ponovo za mjesto u udarnoj postavi, tako da ne treba ni napominjati koliko bi njegovo odsustvo predstavljalo gubitak za naš državni tim.

Top Komentari

Mama
svejedno se džabe igraju te kvalifikacije i liga nacija kad je BIH trećerazredna reprezentacija bez minimalne šanse da se plasira na veliko takmičenje JEDNOSTAVNO najnesportskija nacija i zvanično u EU
3 32
Chupy
Druze MAMA! Da ne budem prost da ti psujem mamu, nisam taj tip! Jebem ti suprugu od tvog tate!!!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi