Bičakčićeva izjava mnogima može poslužiti za primjer
Foto: TSG Hoffenheim

Ne zaboravlja odakle dolazi

Bičakčićeva izjava mnogima može poslužiti za primjer

Nogometni bh. reprezentativac Ermin Bičakčić na terenu često djeluje ratnički, zbog čega je dobio i nadimak 'čelični', no u privatnom životu je sasvim drugačija osoba.

Vrlo je pažljiv i uvijek spreman nekome pružiti ruku, međutim takve poteze nikada nije radio zbog popularnosti, što govori i činjenica da je nebrojeno puta učestvovao u humanitarnim akcijama pritom insistirajući da se njegovo ime ne pominje.

Ono što je za Bičakčića karakteristično, jeste da uz nogomet posebno voli i modu. Često se na njemu mogu vidjeti skupocjeni predmeti poznatih brendova kao što su Gucci, Armani..., a to nije promaklo ni njemačkim novinarima kojima je naš defanzivac dao poprilično zanimljiv odgovor na to.

"Gucci torbica ispod ruke ne znači da ste uspjeli. Nikada ne smijete zaboraviti odakle ste", kazao je Bičakčić, prenosi Sport1.de.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Istakao je također i kako mladi nogometaši u svom ponašanju moraju pronaći sredinu između samouvjerenosti i poniznosti, kao i da uvijek trebaju težiti ka nečem boljem.

Bičakčić je rođen u Zvorniku, međutim inače je iz Kozluka, odakle je početkom devedesetih zajedno s porodicom izbjegao u Njemačku gdje je i započela njegova nogometna priča.

Top Komentari

delalovic dursum
Tako je Rođeni, svaka ti čast ...
7 0
MirzaBarucic
Bravo Kozlučaninu :)))
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi