Biće teško, ali nema predaje: U Barci vjeruju u novo čudo
Foto: EPA

Enrique ističe kako ga ovo podsjeća na poraz u Parizu

Biće teško, ali nema predaje: U Barci vjeruju u novo čudo

Nezadovoljni Luis Enrique priznaje da je večerašnji poraz Barcelone od Juventusa rezultatom 3:0, veoma sličan onome od Paris Saint Germaina. 

"Prvo poluvrijeme je bilo veoma teško, veoma slično onome iz Pariza, drugo je bilo puno bolje. Ako poklonite protivniku prvo poluvrijeme, jasno je da će biti problema", rekao je nakon debakla Katalonaca Enrique.

"Trener radi sve kako bi pripremio ekipu, ali očigledno je da ja taj posao nisam dobro obavio. Moramo se popraviti, naučiti iz večerašnjih grešaka, analizirati utakmicu i vidjeti gdje smo pogriješili."

"Ovo je drugi put da nam se ovo dešava. Teško je sada razmišjati o prekoretu, ali ćemo se sigurno pokušati vratiti dobrom izvedbom u revanšu", nastavio je trener Barcelone.

Enrique je za medije prokomentarisao i lošu partiju Brazilca Neymara, i da li je možda uzrok u vijestima o suspenziji koja mu je izrečena u Primeri.

"Nije dobro izdvajati pojedince nakon ovakvog poraza. Ovo je poraz cijele ekipe, počevši od trenera".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Sve mi je ličilo na zadnjih pola sata protiv PSG-a. Veoma je ozbiljno, bili smo neproduktivni u prvom poluvremenu. Ovo je teško vrijeme za nas."

Naš intenzitet mora biti na većem nivou. Povratak protiv Juventusa će biti teži", rekao je za kraj španskim medijima Luis Enrique.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi