Bielsa najavio meč sa Leicesterom
FOTO - EPA

Bielsa najavio meč sa Leicesterom

Adnan Beganović

Jedan od najzanimljivijih susreta u 7. kolu Premiershipa trebao bi biti onaj između Leedsa i Leicestera.

Ovaj duel na rasporedu je u ponedjeljak, a obje ekipe ulaze u meč na krilima pobjeda iz prošlog kola.

Leeeds je bio ubjedljiv u duelu sa Aston Villom (3:0), dok je Leicester savladao Arsenal (1:0), a trener Leedsa, Marcelo Bielsa, pohvalio je protivnika, ali i dodao da njegov tim neće mijenjati svoju igru.

"Leicester je ekipa koja dobro radi kada ima loptu u svom posjedu. Napadačkog su duha, a Vardy je vrlo dobar igrač poji postiže mnogo golova", rekao je Bielsa u najavi ovog meča.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Naravno, uzimamo u obzir sve karakteristike protivničkih napadača, ali nećemo biti posebnih promjena, odnosno nećemo svoju igru prilagođavati Leicesteru", dodao je trener Leedsa.

Top Komentari

AmarSahi
ajmo Leeds! do osvojenog trofeja ove godine!
0 2
LeicesterCity
ajmoo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi