Navijači se bude, ulice Zenice se pune: Dugo nije bila ovakva atmosfera
FOTO: .E Ganibegović

Reprezentacija se lagano vraća u centar sportske javnosti

Navijači se bude, ulice Zenice se pune: Dugo nije bila ovakva atmosfera

H. Zilić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras od 20:45 igra četvrti duel Lige nacija.

U Zenici na stadionu Bilino polje dočekat ćemo selekciju Finske, s kojom smo u prvom meču remizirali 1:1 u Helsinkiju.

Zmajevi su lideri grupe sa pet bodova iz tri meča. Tirjumf i dva gosutjuća remija vratila su samopouzdanje igračima, selektoru Petevu i stručnom štabu, a čini se da su i probudila navijače.

Opis nije dostupan.

U Zenici je četiri sata prije početka utakmice atmosfera lagano pri zagrijavaju.

Navijači dolaze iz cijelih krajeva Bosne i Hercegovine i možemo slobodno reći da Zenica dugo vremena nije imala ovakvu atmosferu kada igra reprezentacija Bosne i Hercegovine.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Daleko je to još od one prave euforije kakvu znaju napraviti naši navijači, ali vidljivo je da se interes za reprezentacijom ponovo budi, lagano, ali sigurno, tako da večeras možemo očekivati oko 7-8.000 naših navijača na stadionu.

Ovome dodajmo da će se prodaja ulaznica za večerašnju utakmicu Bosna i Hercegovina - Finska vršiit i na punktu NS/FS BiH ispred zapadne tribine stadiona "Bilino polje".

Top Komentari

bk123
Malo ljudima treba da vrate vjeru, kad su solidni rezultati ne smata ni Petev, ni Vice.. reprezentacija se prati
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi