Zmajeve očekuje velika podrška: Navijači pristižu u Zenicu
Foto: D. Kurbegović

Nadamo se pobjedi

Zmajeve očekuje velika podrška: Navijači pristižu u Zenicu

E. Ganibegović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras od 20:45 igra duel 4. kola Lige nacija protiv Finske na Bilinom polju. 

Navijači već polako pristižu u Zenicu. Vrijeme je idealno i imamo sve uslove za dobru fudbalsku predstavu večeras uz nadu u pobjedu naše reprezentacije koju izgleda čeka velika podrška s tribina.

Ulaznica koliko mso vidjeli više nema u prodaji na ovlaštenim mjestima, no može se kupiti kod uličnih preprodavača po cijeni nešto većoj od one u zvaničnoj prodaji. 

Nadamo se da će večeras sve biti u fer i sportskom duhu, te da ćemo se osvetiti Fincima za onaj poraz na Bilinom polju u novembru prošle godine (1:3).

Georgi Kabakov iz Bugarske biti će glavni sudija ovog meča, a pomagat će mu sunarodnjaci Martin Margaritov i Diyan Valkov, dok je četvrti sudac Dragomir Draganov.

U VAR sobi bit će također Bugari - Ivo Kolev i imenjak našeg selektora Peteva, Ivaylo Stoyanov.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Finsku smo posljednji put pobijedili 12. oktobra 2019. godine i to s 4:1 upravo na Bilinom polju, a večeras se nadamo osvajanju nova tri boda protiv njih.

Podsjetimo, meč prvog kola Lige nacija u Helsinkiju završen je rezultatom 1:1, a bod našoj selekciji donio je Smail Prevljak u sudijskoj nadoknadi.

Top Komentari

Halland
Ajmooo Bosno ajmo Hercegovino,,,Samo da petev bude pametan Miralem Krunic Gojka u vezi naprijed dzeko i Elmedin lagana pobjeda,ovi Finci su obicni levati realno,nas najveci problem je selektor
2 0
zeničkidokosti
Rasprodane karte u Zenici. Nema više ni jedne.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti