Džeko: Ne znam koliko su zasluženo slavili, znao sam da neće svirati penal

Kapiten pohvalio i selektora Peteva

Džeko: Ne znam koliko su zasluženo slavili, znao sam da neće svirati penal

Haris Zilić

Nakon minimalnog poraza od Francuske rezultatom 0:1, komentar je dao naš kapiten Edin Džeko.

Džeko se dotakao i glavnog sudije Orsata.

"Svaki poraz donosi razočarenje. Ne znam koliko su zasluženo slavili. Remi je bio najrealniji. LLoris je jednu sjajnu priliku odbranio. Ne znam je li bio penal, ali znao sam da ga neće svirati. Onaj faul što nije svirao na meni, sigurno bi svirao na drugoj strani. Sudija je mogao bolje, ali ne trebamo se žaliti, pružili smo sjajan otpor Francuzima. Sve u svemu taktički smo odigrali vrhunsku utakmicu. Žao nam je što šef nije bio s nama, pripremio je utakmicu na najbolji način", rekao je Džeko i dodao:

"Rezultat u Ukrajini govori da nikoga nije lagano pobijediti. U svaku utakmicu moraš ići 100%. Nažalost imamo jedan bod, ali zadovoljan sam jer smo pokazali kvalitet."

Top Komentari

Kugla
Prije dvije godine sam napisao dok je Dzeko u reprezentaciji necemo se kvalifikovati nigdje najuriti kloca (Dzeku) pa se mozemo nadati nekom prvenstvu
2 28
user1579962154
Kao i prije 10 godina, UEFA protiv BiH... nikad ono necu zaboraviti , njima dosudili nepostojeći penal , a nama sad dva penala ne svirase. Sramota
25 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi