13

Komentari (13)

papagaj
Sprema to da u ekipu uvrsti Mešanovica a izbaci Stevanovica sve izgubio dabogda jado jadni, malo ti para
pero98
Sretno Island.
green_dragon
Yebo li ti pirgavi Islandjani sve sto imas u kuci od...do
pero98
Hvala na lijepim riječima.
Sisaj kitu bosanski pravoslavče. Pati keru
pero98
BHDragon, prvo moja nacionalnost je hrvat, vjerska pripadnost rimokatolička, grad rođenja Rijeka i država rođenja Hrvatska. Ako se ti smatraš srbinom ili pravoslavcem, tvoj problem. Pozdrav tebi iz Hrvatske i hvala ti na lijepim riječima.
Nikolicanikolica13
Iz izvora ,selektor je sinoc zakucao na vrata Stevanovicu u kasne sati i rekao mu da je na tribinama veceras…razlog naravno ne postoji,osim da Stevaa nema menadzera…momak koji igra vec 4-5 godina u predobroj formi,pogotov ove gdje njegov Servete je na drugom mjestu koje vodi u kvalifikacije za LS,naravno Miroslav je jjedan od najzasluzniji…svi mi znamo i gledali smo koliko se taj momak daje u svakom mecu,i nije mi jasno kako takav momak nema mjesta veceras i kakve se igre igraju…valjda sve bude dobro
Ale23
Piun nista drugo. Ublatio je svoje ime za sva vremena. Potrcko za pare prodao ime i on i Miske. Faruk od..bi kao i ostali iz Saveza.
Jakako
Ti ne znaš ni izbrojati onoliko koliko on i Miske imaju para.
Mowzilla
Savez napolje, Rukfaš dokazi da grijesimo, podrska igracima ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
user1677074566
Hadžibegić je nikakav selektor u službi kriminalnog FS
Chelsea1
Ma kakviiiiii Zmajevi, der kanite se tog imena Al ozbiljno, nemas su bili al vise ne
nakopitam
Selektor reprezentacije je milorad dodik. Hadzija je marioneta
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.