9

Komentari (9)

pero98
Sretno Italiji.
BoSniaN_BuLL
Djabe to radis, ne mozes praviti mrznju, hrvatska ostaje u srcu, mozda i vise kada gledam kako je nas narod lazan kao ti! Haha
BoSniaN_BuLL
Tu igru mozes drugim prodavati, djeci ili ljudima sto smatras istom inteligencijom svojom!
BoSniaN_BuLL
Kada bi inteligentan bio, znao bi da inteligentni ljudi ne upadaju u ne intelifentnu zamku! Hahaha
BoSniaN_BuLL
@ Istinska inteligencija se ne moze kupiti! Cus cao!
BoSniaN_BuLL
Ne moze se inteligencija svugdje kupiti, u nekim drzavama bi bio kao zensko i radio kao sestrica sto se brine za ****ariju, dok doktor i policajac ostaje visok inteligentan! Ko konta, skonta!
BoSniaN_BuLL
pero98
Bosnian Bull ma ča? Kod nas na Kvarneru postoji uzrečica nije bitno što ti kažu nego tko. Jos nešto ima ti snimka Sarajeva na kojem se pjeva: Bit ce Zagreb turska mahala. Da li ti znaš nakon koje tekme je to bilo?
BoSniaN_BuLL
Sve se moze, samo se ne moze ako se ne vjeruje u sebe pa tako i igra!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.