20

Komentari (20)

user1603307845
Tah poluatadion ima najbolju travu na balkanu i taj polustadion prima 3 hiljade vise od zenice i nije do kraja zavraen...trnutno najbolji stadion u bih
Zulfikar
Savez je blijeda kopija Cosa Nostre i nista vise. SMRT SAVEZU! SMRT korumpiranim glodarima....
Mackintosh
Treba igrat u Doboju kod Kaknja. Fudi ispred nosa. Sta fali Dobojlijama kao organizatorima?
jomujo
zko god se sa savezom lize na kraju izvisi sve sto se desilo celiku ceka i zelju...
brill
repka se isfurala u zenici... tako da...
Chwilla
Ma ovo je dokaz koliko savez laze.Do jucer govorili da talijani mogu igrati samo u zenici a vidimo da je suplja.Nek repka igra bilo gdje u BiH ako moze.Nece da priznaju da su ih isto igraci pritiskali da se predje na grbavicu jer se zale da je teren poprilicno propao.Plus papansko kacenje sa navijacima.Fakat **** mi se gdje ce igrati repka, kamo srece da se moze igrati u 5 gradova pa da repku mogu vidjeti i neki drugi navijaci koji nemaju priliku da je pogledaju.
mirza24
Kako vam taj Fudo Kasumovic postade gradonacelnik propade Celik a ovo i otjera reprezentaciju iz Zenice . Sta je sljedece od tog Fude da nesto unisti
Zenicanin
Ne trebaim dati visena BP. Nek se sramote sa ovim polustadionom Grbavica
Lafac
Polustadion? Ajde mali idi igraj klikera. Da se razumijemo ja lično bih volio da repka igra u Zenici i licno moje mišljenje je da igraju tamo stalno a ti mali ako misliš da ces nesto promjeniti s vrijedjanjem bgm se grdno varas! A ako cemo se vrijedjati mogao bih i ja napisati recimo : vama u Zenici ne trebaju reflektori jer kada se vi prijavite na tribinama svjetlite kao da ste ozraceni . Kako ti se svidja vrijedjanje sada momak?
Mowzilla
Nije vise ni teren bitan koliko trud i zalaganje. Cak ni navijaci vise nisu bitni, prije ces cuti neku socnu psovku nego cvrsto navijanje...
Rigel
Pokrepace smogovci... Hahahhaha
kovacic
Na stranu sve, teren je daleko bolji na Grbavici, očigledno je da se više ne ulaže u teren Bilinog Polja kao prije nakon odluke Čelika da krene iznova. Treba se fokusirati da se osposobi Stadion Rođeni za treću kategoriju pa da se i tamo igra.
Samoiskreno
Jesi li vidio teren Bilinog Polja protiv Holandije? 3 klase iznad terena na kojem su igrali 3 dana ranije protiv Irske.
kovacic
Puno tvrđi teren što se i vidjelo jer su nakon početnih kratkih pasova krenule duge lopte na obje strane, čak nisu ni prskalice radile. Na čemu smo sve igrali daleko od lošeg terena, ali budi realan.
Samoiskreno
Zbog odluke da igraju na Grbavici Dzemidzic Pilav i kompabija su najveci krivci sto se nismo plasirali na EP
Zagor
Koliko znam savez su prozivali BHF? Kakve im koristi sto mijenjaju stadion kad ce vjerovatno opet oni biti prisutni i ponovo prozivke na racun saveza. Ono sto je meni licno zasmetalo je od strane grupe Robijasa koji su jedan dio tekme vrijedjali sarajevske klubove.
Karaba
Je*at im sve i u Sarajevu
rabodimis
Naravno... I savezu i onom su*ku dzemidzicu i svim udruzenim lopovima.. I mlitavom Visci... Zaboravili su sto su pobjegli u Zenicu... Nece niko trpit, tolerisat lopove i samoprozvane "vlasnike" fudbala u BiH-a..
dragonBH
Ma nek igraju vise i u Nemili, samo nek pocnu pobjedjivat..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.