Pogledajte kako izgledaju tribine Bilinog polja pred utakmicu

Nema zastava

Pogledajte kako izgledaju tribine Bilinog polja pred utakmicu

Edmir Škorić, foto: T. Hebib

Ostalo je još malo do početka utakmice BiH - Kazahstan u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Malo po malo, tribine stadiona Bilino polje se pune i očekuje da će Zmajevi večeras imati zaista dobru podršku protiv Kazahstana u važnom meču kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Naši momci su osvojili veliki bod u Strasbourgu, zbog čega je poraslo interesovanje pred ovaj meč, mada će mnogi reći da euforija nije na niovu od prije nekoliko godina.

Zapazili smo da na tribinama nema zastava Bosne i Hercegovine, što je odluka Ministarstva zdravstva Zeničko-dobojskog kantona, odnosno Kriznog štaba, a koji se opet poziva na odluke s federalnog nivoa.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

U našoj fotogaleriji možete pogledati kako su ispunjene tribine nekih 30-40 minuta prije utakmice.

Top Komentari

fukaraslana
Ko god je u stadionu stavlja se na stranu grobara BH nogometa . Veceras se moze viditi da nova tv se stavila na Vicinu stranu poziva onoga Maksimovica trenera koji je osvojio ukradenu titulu hahahaha . Sutra ojavljujem Telemach i samo Moja Tv
16 5
CrveniBar
Treba biti dobro lud i reci Treba pustiti posjed lopte gostima, i hvali Adija Nalica koji sasvim slucajno ima prezime kao i on. Smece
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi