Počela prodaja ulaznica za utakmicu Bosna i Hercegovina - Luksemburg

Meč se igra 20. juna

Počela prodaja ulaznica za utakmicu Bosna i Hercegovina - Luksemburg

Eldar Ganibegović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u junu nastavlja svoj put ka Evropskom prvenstvu utakmicama protiv Portugala i Luksemburga, a danas je počela prodaja ulaznica za utakmicu na Bilinom polju s Luksemburgom.

Naša fudbalska reprezentacija će 20. juna ugostiti Luksemburg na Bilinom polju u 4. kolu kvalifikacija za EURO, a danas je počela prodaja karata za tu utakmicu.

Prodaja se vrši putem platforme kupikartu.ba, a počela je jutros u 9 sati te je svim navijačima dostupno da online kupe svoju ulaznicu i podrže reprezentaciju.

Cijena karte za zapadnu tribinu je 30 KM, dok je cijena karata za južnu i sjevernu, tj. tribine iza golova, 20 KM. Istoka nema u prodaji.

"S obzirom na to da će ulaznice za domaće utakmice „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine biti dostavljane putem elektronske pošte, upozoravamo sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu.

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena. Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana. Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen. Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu", stoji u posebnoj napomeni navijačima. 

Podsjetimo, jučer je u razgovoru za SportSport.ba nadolazeće mečeve s Portugalom i Luksemburgom najavio i direktor naše reprezentacije, Zvjezdan Misimović.

"U Portugalu će biti jako teška utakmica. Favoriti su. Igrali su ubjedljivo i s rezultatima bili do sad. Obje su bitne, normalno, ali ključna utakmica je protiv Luksemburga gdje moramo da pobijedimo i sve ćemo učiniti da to uradimo", istakao je Misimović, a na našu konstataciju da je Luksemburg dosta napredovao, dodao je:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Jesu. Nije to onaj Luksemburg kada sam ja igrao. Dosta se promijenilo, dosta su ulagali u fudbal. Imaju dosta igrača u ligama petice što igraju. Nije nimalo naivna ekipa i to je prošle kvalifikacije Francuska osjetila kada su 0:0 igrali protiv njih. Nije lako, ali imamo kvalitet i moramo tu utakmicu pobijediti."

Podsjetimo, naša reprezentacija nakon dva kola ima tri boda. Pobijedili smo Island s 3:0 u prvom kolu, a u drugom smo s 2:0 poraženi u Slovačkoj. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi