Luksemburg uskoro u Zenici, prodaja ulaznica već počinje, određene su cijene

Čini se lagan rival, ali moramo to na terenu pokazati

Luksemburg uskoro u Zenici, prodaja ulaznica već počinje, određene su cijene

Samir Mlaćo
Pred nogometnom reprezentacijom naše zemlje uskoro su novi izazovi.

Naime, naša reprezentacija će u Zenici ugostiti Luksemburg 20.06., a već počinje prodaja ulaznica za navedeni meč koji će se odigrati na Bilinom Polju.

Svakako da su Zmajevi favoriti, a svi koji žele biti dio utakmice morat će da izdvoje 20 ili 30 KM.

Saopštili su to danas iz NS BiH, te najavili da je kao i za Island moguća prodaja ulaznica preko interneta.

"Putem platforme Kupikartu.ba u petak, 12. maja 2023. godine u 9:00 sati počinje online prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za UEFA EURO 2024. Bosna i Hercegovina-Luksemburg koja će biti odigrana na „Bilinom polju“ u Zenici 20.06.2023. sa početkom u 20:45 sati.

Za večeras smo svi imali samo jedan plan: Zenica, Bilino Polje, Zmajevi....  - SportSport.ba

Oglasi

Cijene karata su 30 KM (tribina zapad), 20 KM (jug i sjever).“, stoji u objavi Saveza.

Izdata je i posebna napomena za navijače.

“S obzirom na to da će ulaznice za domaće utakmice „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine biti dostavljane putem elektronske pošte, upozoravamo sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu.

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena. Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana. Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen. Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu.“, stoji u objavi.

Vjerovatno će se kasnije naći u prodaji i ulaznice za ostale tribine, a kako god, naši momci će imati veliku podršku navijača.

Tako je bilo protiv Islanda u Zenici, a zatim i u Slovačkoj, iako je bh. navijačima bio zabranjen dolazak u Žilinu. Oni su ipak pronašli načine.

Nogometna reprezentacija BiH nakon dva kola ima tri boda i na trećem smo mjestu. Portugal ima maksimalan učinak nakon dva meča, Slovačka ima četiri boda, a Island ko i mi tri boda.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Luksemburg je na jednom bodu.

Prije meča sa Luksemburgom naši momci će tri dana ranije u goste Portugalu, što će biti veliki izazov.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi