Selektor Luksemburga: Prošli put ste pobijedili 5:0, ali sutra će biti mnogo drugačije

Luc Holtz

Selektor Luksemburga: Prošli put ste pobijedili 5:0, ali sutra će biti mnogo drugačije

Eldar Ganibegović

Službenu press konferenciju pred sutrašnji prijateljski meč BiH - Luksemburg održala je na Bilinom polju gostujuća selekcija.

Selektor Luksemburžana Luc Holtz uporedio je sutrašnju utakmicu s onom iz 2011. godine kada su Zmajevi deklasirali Luksemburg 5:0 u kvalifikacijama za EP 2012.

"Najprije da kažem - naša ekipa mnogo bolje sada igra nego prije desetak godina. Bilo je 5:0 za BiH, ja sam se bio prepao na poluvremenu kada je bilo 4:0, ali eto nekako smo priveli utakmicu kraju", rekao je Holtz i dodao:

"Sutra naveče će biti mnogo drugačije. Drugačija ekipa nego prije deset godina, mi smo mnogo napredovali, igrači su profesionalci, igraju u inostranstvu. Očekujem sutra da ćemo pokazati snagu, pozitivan duh, a bit će to i test za našu narednu utakmicu."

Podsjetimo, naša selekcija je protiv Luksemburga odigrala šest mečeva i upisala isto toliko pobjeda.

Meč BiH - Luksemburg na rasporedu je sutra od 20:45 na Bilinom polju.

Top Komentari

Mepa
Kada ti Luxemburg prijeti onda znas gdje si dosao.
7 1
MaDaj
Sine, svi mi to znamo, nemoj da Brineš
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi