Prevljak: Nije bio ofsajd protiv Gruzije

Press konferencija pred meč s Luksemburgom

Prevljak: Nije bio ofsajd protiv Gruzije

Eldar Ganibegović

U Trening centru N/FSBiH u Zeici održana je službena press konferencija naše reprezentacije pred sutrašnju prijateljsku utakmicu s Luksemburgom.

Medijima se obratio napadač našeg tima Smail Prevljak koji se prvo osvrnuo na utakmicu u petak gdje je naš tim poražen od Gruzije 0:1.

"Sigurno da smo i mi očekivali pobjedu protiv Gruzije i mislim da smo imali čak i šanse da pobijedimo. Dali smo taj gol koji nije bio ofsajd, kreirali smo šanse. Mislim da smo nezasluženo, realno, izgubili. Vidjelo se na terenu da smo bolja reprezentacija. Sad nas čeka utakmica protiv Luksemburga gdje ćemo ići na pobjedu."

Da li će Prevljak sutra imati veću minutažu nego protiv Gruzije?

"Vidjet ćemo, to selektor odlučuje. Ja sam spreman."

Kako se nose s porazima naši reprezentativci?

"Očekivali smo pobjedu i sigurno da bi bilo bolje, ali svi smo tu profesionalci. Znamo se nositi i s porazima. Jedna-dvije utakmica koje pobijediš i sve se zaboravi šta je prije bilo. Pozitivna je atmosfera, svjesni smo svojih kvaliteta i dat ćemo sve od sebe da pobijedimo i spremimo se za Ligu nacija."

Šta očekuje protiv Luksemburga?

"Očekujemo svi pobjedu, cijela država, tako i mi. Napast ćemo ih od samog početka i ići ćemo na pobjedu."

Utakmica BiH - Luksemburg igra se sutra od 20:45 na Bilinom polju.

Top Komentari

Arma
Ni protiv Nigerije
5 0
Ade1
Haj ne kenjajte sa ofsajdom ne možete Gruziju da dobijete kako vas nije sramota
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi