Reprezentacija BiH sutra bez Kovačevića, Cimirota i Krunića
Reprezentativci odradili posljednji trening pred sutrašnji meč

Izabranici Ivayla Peteva odradili posljednji trening pred Luksemburg

Reprezentacija BiH sutra bez Kovačevića, Cimirota i Krunića

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je odradila posljednji trening uoči sutrašnjeg prijateljskog meča protiv selekcije Luksemburga.

Za razliku od prošle utakmice, kada su službeni trening, koji je otvoren 15. minuta za medije odradili na stadionu Bilino polje, ovaj put su se odlučili da press konferenciju uoči utakmice, ali i službeni trening odrade u Trenin centru N/FSBiH.

Nakon poraza od Gruzije koja je dodatno narušila atmosferu u i oko reprezentacije sutra je izabranicima Ivayla Peteva potrebna pobjeda, ali i igra na terenu, kako bi makar malo povratili samopouzdanje, pred ono što ih očekuje u Ligi nacija.

Nema sumnje da će sutra na stadionu Bilino polje biti rekordno mali broj gledatelja posljednjih nekoliko godina, a nije ni čudo s obzirom na posljednje rezultate naše selekcije.
Vidjet ćemo ko će sutra istrčati u početnoj postavi, Petev je najavio dosta izmjena, sigurno je da neće nastupiti Krunić, Cimirot i Kovačević, a vidjet ćemo hoće li igrači koji sutra dobiju šansu opravdati povjerenje stručnog štaba.

Nadamo se da će se naš pozitivan niz protiv selekcije Luksemburga nastaviti i sutra, iako sadašnja reprezentacija Luksemburga nije više "kanta za napucavanje", nego iz godine u godinu postaju solidna selekcija, koja zna parirati i mnogo boljim selekcijama.

Top Komentari

Barberez9
DJURIC !!!!!!! Kur.o bugarska!!! Zovi DJURICA!!!!
4 1
Salgijica
Luxemburg je duplo bolji tako da je poraz neminovnost... i cak sta vise jedva cekam da se to desi da vidim kakva opravdanja se nalaze hheh. Sutra svim srcem podrska za bracu thill, sinanija, rodriguesa, mendesa i druge igracine doduse samo izdaleka jer ne planiram to gledat ima makedonija vs portugal prije svega
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi